OUT OF THE BOX

Netflix komt met vervolg op hitfilm Bird Box

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix komt met vervolg op hitfilm Bird Box
RTL

Netflix is bezig met een vervolg op de populaire film 'Bird Box', die eind 2018 te zien was bij de streamingdienst. De film met Sandra Bullock (55) in de hoofdrol werd bijzonder goed ontvangen. En nu komt er dus een tweede deel.

"Ik kan bevestigen dat het project in productie is"

Josh Malerman is de schrijver die het boek, waar Bird Box op is gebaseerd, schreef. Hij heeft nu een vervolg op dat boek geschreven: Malorie. Volgende week zal dit boek in De Verenigde Staten verschijnen. In Nederland ligt het boek later dit jaar in de winkel. Malerman heeft in een interview met Inverse laten weten dat Netflix al bezig is met de verfilming van zijn tweede boek. "Ik kan bevestigen dat het project in productie is. Het is soms raar, al die geheimzinnigheid, maar ik sta er helemaal achter", zegt hij erover.

Sandra Bullock gaat poging doen succes Bird Box te evenaren
Lees ook

Sandra Bullock gaat poging doen succes Bird Box te evenaren

En het lijkt erop dat Sandra Bullock weer een rolletje te pakken heeft, want het boek Malorie draait uiteraard om het gelijknamige personage dat Sandra in de eerste film vertolkte. Het verhaal gaat overigens verder, waar Bird Box is gebleven. "We starten bij de school voor blinden en vervolgens maakt het verhaal een tijdssprong naar enkele jaren later. De actie begint echt op gang te komen zo’n tien jaar verder", aldus de schrijver.

Wanneer de nieuwe film verschijnt is nog niet bekend. Hieronder zie je in ieder geval de trailer van Bird Box.

Lees meer over
NetflixNetflixserie