HBD

Ruud de Wild zet jarige vriendin Olcay in het zonnetje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ruuddewildRuud de Wild zet jarige vriendin Olcay in het zonnetje
RTL

Het leven is een feestje, maar Olcay Gulsen hoeft zelf de slingers niet op te hangen. De presentatrice blaast morgen 40 kaarsjes uit en haar vriend Ruud de Wild (51) maakt er alvast een festijn van op Instagram.

"Wat zijn jullie mooi en blij samen"

'Er is één jarig', meldt Ruud op Instagram. Zijn vriendin Olcay blaast aanstaande maandag maar liefst 40 kaarsjes uit, maar het feest kan blijkbaar nu al beginnen voor het stel. Het stel lijkt de festiviteiten te vieren op Antibes in Frankrijk, waar ze naar het schijnt op vakantie zijn. Hoe Olcay deze mijlpaal verder gaat doorbrengen, is niet bekend. 'Hee, 40 voelt helemaal prima', zegt de presentatrice zelf op social media. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Olcay Gulsen onthult: 'Ik heb mijn tenen laten inkorten'
Lees ook

Olcay Gulsen onthult: 'Ik heb mijn tenen laten inkorten'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De felicitaties stromen onder beide posts binnen. 'Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Olcay', reageert Natasja Froger. 'Omg', is het enige wat Olcays zus Dolshe kan zeggen over haar birthday suit. Ruuds volgers wensen het koppel alle liefde toe. 'Maak er samen een mooie dag van', 'Wat zijn jullie mooi en blij samen. Zo leuk om te zien' en 'Leuk stel' laten ze achter. 

Het lijkt hartstikke goed te gaan tussen Ruud en Olcay. Het duo vertelde afgelopen winter zelfs na te denken over een baby. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de WildVerjaardagInstagramSociale MediaLiefdeRelatieVakantie