PART OF ME

Hoogzwangere Katy Perry geeft update: 'Ben helemaal opgezwollen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHoogzwangere Katy Perry geeft update: 'Ben helemaal opgezwollen'
RTL

Katy Perry (35) is zeer openhartig over de zwangerschap van haar ongeboren dochtertje. In de radioshow 'Kyle and Jackie O Australian' vertelt Katy hoe de zwangerschap haar bevalt. En ze laat zelfs haar gegroeide babybuik zien.

"Mijn handen zijn opgezwollen, mijn voeten beginnen nu ook"

Katy weegt nu ongeveer 86 kilo, wat voor haar doen meer is dan normaal. Ze noemt zichzelf nu dan ook large and in charge. Tijdens het interview laat Katy ineens haar gegroeide buik zien en we kunnen allemaal goed zien dat Katy echt hoogzwanger is.

De zangeres is dankbaar voor haar lichaam. "Dit meemaken geeft je een heel nieuw perspectief op hoe je naar je lichaam kijkt", zegt de zangeres.

Hoogzwangere Katy Perry heeft nog geen babynaam gekozen
Lees ook

Hoogzwangere Katy Perry heeft nog geen babynaam gekozen

Katy is nu op het punt beland waarop haar hele lichaam opgezwollen is, zegt ze in het interview. "Mijn handen zijn opgezwollen, mijn voeten beginnen nu ook. En hoewel de coronacrisis veel nadelen heeft, vindt Katy het eigenlijk wel prettig dat ze nu meer thuis is. Zo kan ze namelijk beter werken aan nieuwe muziek. "Ik ben heel hard aan het werk. Het is nu dus fijn dat ik niet zoveel hoef te reizen."

In een eerder stadium van haar zwangerschap, liet Katy ook al haar babybump zien aan onze eigen Bridget Maasland. Dat zie je in onderstaande video.

 

Lees meer over
Katy Perry