time-out

Olcay over Ruud: 'Het is goed dat we even uit elkaar zijn gegaan'

Door RTL Boulevard/&C··Aangepast:
© Instagram @ olcayOlcay over Ruud: 'Het is goed dat we even uit elkaar zijn gegaan'
RTL

Na vier 'te gekke' maanden gingen Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) vorig jaar juni onverwacht uit elkaar. Doordat Olcay heftig nieuws te verwerken kreeg, besloot het stel elkaar de ruimte te geven. Inmiddels zijn ze weer bij elkaar en gelukkiger dan ooit. In de nieuwste '&C' spreken de tortelduifjes voor het eerst openhartig over de breuk.

"Ik had verdriet en dan kreeg ik ook nog het gezeik met de media erbij"

Vorig jaar juni overleed de eerste grote liefde van Olcay: James Harris. "Ergens zag ik het tien jaar geleden al aankomen. James was een moeilijke man, had een verleden met drugs", vertelt Olcay hierover in &C. Ruud en Olcay waren net terug van hun eerste vakantie samen toen het nieuws haar bereikte. "Het ging exact zoals ik verwachtte en de pijn was ook zoals ik verwachtte. Dat vind ik het moeilijkste aan het leven, dat dit erbij hoort."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Olcay Gulsen tikt de 40 aan: 'Voelt helemaal prima'
Lees ook

Olcay Gulsen tikt de 40 aan: 'Voelt helemaal prima'

Het nieuws kwam bij haar zó hard aan, dat ze zichzelf even helemaal kwijt was. Olcay: "Ruud was wel best rigoureus: dan zetten we er nu een streep onder, en dan moet iedereen het ook weten. Ik had daar helemaal geen zin in. Ik had verdriet, en dan kreeg ik ook nog het gezeik met de media erbij (...) Als het nu zou gebeuren, zou het heel anders lopen."

Volgens Ruud is hij destijds 'tekortgeschoten', maar de ontwerpster wilde hem niet lastigvallen met haar problemen. "Ik denk dat het goed is dat we uit elkaar zijn gegaan. Ik heb daar veel van geleerd. Als ik er nu op terugkijk, had ik dingen wel anders gedaan", aldus Olcay. "Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven", beaamt ook Ruud, die in eerste instantie geen hoop had dat het weer goed zou komen. "Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor iemand zijn."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inmiddels ligt dat allemaal ver achter hen en weten ze zeker: dit is voor altijd. "‘Ik hoop dat het ons gegeven is. Zoals het nu is: heel graag. Ik vind dit het leukste op relatiegebied wat ik ken", vertelt Ruud in het tijdschrijft van Chantal Janzen. En zijn lief is het daar helemaal mee eens: "Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou."

Het hele interview met Olcay en Ruud lees je vanaf woensdag in de nieuwste editie van &C.

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild