geprankd

Ryan Reynolds niet gediend van zwangerschapsgrap Blake Lively

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesRyan Reynolds niet gediend van zwangerschapsgrap Blake Lively
RTL

Als er een Hollywoodkoppel is dat bekend staat om de grappen en grollen, is het Blake Lively (32) en Ryan Reynolds (43) wel. Op social media maken de twee elkaar geregeld belachelijk, maar dit keer ging de echtgenote van de 'Deadpool'-acteur een stapje verder.

"Ik denk dat ik plotseling zwanger ben geworden hierdoor"

Op Instagram blikt Ryan terug op zijn oude film Buried, wat na tien jaar tijd te zien is op de streamingdienst Hulu. De acteur vertelt hoe trots hij is op zijn staaltje acteerwerk, maar zijn vrouw Blake heeft enkel oog voor zijn looks. 'Ik denk dat ik plotseling zwanger ben geworden hierdoor', geint ze in de reacties onder de video. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Blake Lively en Ryan Reynolds steunen ziekenhuizen in New York
Lees ook

Blake Lively en Ryan Reynolds steunen ziekenhuizen in New York

Ryan zet zijn hakken gelijk in het zand. 'Ik ben vanaf 22 juli tot en met voor altijd niet meer bereikbaar op mijn kantoor', reageert hij op Blake. 'Mocht je direct hulp nodig hebben, neem dan contact op met iemand. Wie dan ook. Ik zal zo snel mogelijk reageren als ik ooit terugkeer, wat hoogstonwaarschijnlijk is. Dankjewel.' 

© Instagram @vancityreynolds

Blake is natuurlijk niet echt zwanger en Ryan is ook niet echt afwezig. Het stel heeft de handen al vol aan hun drie dochters James (5), Inez (3) en de baby die ze in 2019 kregen, waarvan de naam niet bekend is. 

Lees meer over
Blake LivelyRyan ReynoldsBabyZwangerschapInstagramSociale Media