Bijzondere combi

Chantal Janzen heeft 24/7 een stylist in huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen heeft 24/7 een stylist in huis
RTL

Chantal Janzen (41) heeft haar handen vol aan haar 2-jarige zoontje Bobby. Het menneke verzint elke keer weer iets nieuws om in de picture te staan en hij hoeft er niet eens moeite voor te doen. Deze keer besluit hij om eens wat outfits met elkaar te combineren en dat levert een hilarische foto op.

De presentatrice heeft echt een ware komiek in huis gehaald en geen dag is hetzelfde met dit ventje. Haar volgers kunnen er dan ook flink van genieten. Deze keer heeft hij een Spiderman-pak aangetrokken met een gigantische helm op zijn hoofd en veel te grote handschoenen aan. Hij is goed beschermd in ieder geval, maar de volgers van Chantal vinden dit natuurlijk weer hilarisch.

Chantal Janzen viert vakantie en geniet van haar jongens
Lees ook

Chantal Janzen viert vakantie en geniet van haar jongens

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'28 graden. Maar het MOET aan. Herkenbaar?' schrijft Chantal bij het grappige kiekje. En daar krijgt ze natuurlijk de nodige reacties op van volgers die het plaatje herkennen. 'O Ja hoor, hartje zomer en toch een pietenpak aanmoeten', reageert iemand. 'Haha, geweldig dit', 'Spidercaptainitalia' en 'Scheelt wel weer zonnebrand smeren', schrijven andere fans van het jochie.

Ondanks dat ze haar handen vol heeft aan Bobby, ziet de presentatrice er wel altijd stralend uit en dat komt door de tips van Leco. Benieuwd? Kijk dan naar de video hieronder.

Lees meer over
Chantal JanzenInstagramKind