als je alles weet

Rachel Hazes ontvlucht Nederland voor wat rust

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRachel Hazes ontvlucht Nederland voor wat rust
RTL

Rachel Hazes heeft even wat tijd nodig om tot zinnen te komen en alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd op een rijtje te zetten. Dat doet de 50-jarige niet in Nederland, maar in het buitenland - waar ze ook meteen aan de slag gaat voor haar tweede boek.

De breuk met dochter Roxeanne, de hernieuwde band met zoon André en haar gestrande relatie met Mike; Rachel heeft de afgelopen maanden flink wat voor haar kiezen gekregen. En daarom is het nu tijd voor ontspanning, maar er wordt ook gewerkt. De weduwe is namelijk niet alleen druk met de Hazes-musical, ook haar tweede boek komt er binnenkort aan: Als je alles weet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan weer samen op vakantie
Lees ook

Bridget Maasland en Rachel Hazes gaan weer samen op vakantie

Waar haar eerste boek, Typisch André, inging op het leven van haar overleden man, zal het tweede boek meer gaan over het leven van Rachel na het overlijden van de volkszanger. In weekblad Story zei ze hier eerder over: "Daarin zal ik uitleggen dat elk waarom een daarom heeft (...) En de meest bizarre situaties en omstandigheden die ik meemaakte, uiteenzetten."

Rachel is niet in haar eentje op stap, via haar Instagram Stories is te zien dat Nino Wilkes (die als een zoon voor haar is) en hondje Zoé haar vergezellen.

RTL Boulevard sprak een aantal weken geleden nog openhartig met Rachel over haar turbulente leven. Bekijk die video hieronder:

Lees meer over
Rachel Hazes