blauwe dag

Ouch! Zangeres Maan loopt blauwtje op straat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOuch! Zangeres Maan loopt blauwtje op straat
RTL

Nu Tony Junior (30) deze week tegenover RTL Boulevard aangaf dat het tussen hem en Maan (23) écht niet meer gaat gebeuren, staat de zangeres weer open voor een nieuwe man in haar leven. De 'The Voice'-winnares is dan ook volop aan het flirten geslagen, maar moet wel nog even oefenen.

"Het moment toen ik een leuke jongen zag langsfietsen"

Op Instagram vertelt de 23-jarige namelijk een blauwtje te hebben gelopen. 'Het moment toen ik een leuke jongen zag langsfietsen en ik toen 'hoi' zei en hij me wel aankeek maar gewoon door fietste en ik me totaal geen houding wist te geven', geint ze bij een vrolijke foto van zichzelf. Gelukkig kan ze er zelf nog wel om lachen, zo is te zien in haar Instagram Stories.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zangeres Maan aan de slag als kapster
Lees ook

Zangeres Maan aan de slag als kapster

Stand-upcomedian Soundos El Ahmadi haakt in de comments er meteen op in: 'Dat was ik. Had alleen geen make-up op', laat ze achter. Ook Bachelorette-deelnemer Chester heeft iets tegen haar te zeggen, maar dan over haar coupe. 'Lieve, lieve Maan: mag ik alsjeblieft wat met je haar doen want dit ehmm...' 

Toen Maan en Tony nog samen waren, gaven ze in &C een openhartig interview over hun relatie. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Maan