sister love

Zusje Naya Rivera mist Glee-actrice 'iedere seconde van de dag'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZusje Naya Rivera mist Glee-actrice 'iedere seconde van de dag'
RTL

Zo'n twee weken geleden overleed Naya Rivera op 33-jarige leeftijd. De 'Glee'-actrice verdronk tijdens een boottochtje met haar 4-jarige zoontje Josey. Fans, familie en vrienden zijn kapot van verdriet. Naya's zusje Nickayla (25) brengt een ode op Instagram.

"Mijn wereld staat op zijn kop"

Nickayla's hart is gebroken na de dood van haar zus Naya. 'Zus, ik kan niet onder woorden brengen hoeveel ik van je hou', schrijft ze op Instagram. 'Aan elkaars zijde of ver van elkaar vandaan, onze band is eindeloos en onbreekbaar.' Volgens Nickayla waren ze 'complete tegenpolen' en toch 'precies hetzelfde'. 'Ik had niet kunnen bedenken dat jou verliezen zou betekenen dat ik zoveel van jou zou terugvinden in mezelf', schrijft ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-man Naya Rivera deelt hartverscheurende foto van zoontje
Lees ook

Ex-man Naya Rivera deelt hartverscheurende foto van zoontje

'Jij bent altijd in mijn leven geweest en ik kan het me nog altijd niet zonder jou voorstellen', gaat Nickayla verder. 'Mijn wereld staat op zijn kop. We zullen altijd blijven wie wij met zijn tweeën waren', schrijft ze. Ze zal 'voor altijd' van Naya houden en haar 'iedere seconde' van haar leven 'missen', sluit ze het bericht af. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Naya's verdrinking kwam als een shock voor de wereld en Glee-fans. Er werd dagenlang gezocht naar haar lichaam. De Amerikaanse autoriteiten denken zeker te weten hoe haar laatste minuten eruitzagen, zoals blijkt uit de video hieronder. 

Lees meer over
Naya RiveraDoodVerdrinkingTv-programmaInstagramSociale Media