oppassen!

Tygo Gernandt waarschuwt fans voor oplichtende copycat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTygo Gernandt waarschuwt fans voor oplichtende copycat
RTL

Tygo Gernandt (46) is slachtoffer geworden van oplichting. Iemand stuurde vanuit zijn naam berichtjes naar fans van de acteur om zo geld te ronselen. "Alsjeblieft niet doen en al helemaal niet als er Engelstalig tegen je gesproken wordt", waarschuwt hij zijn fans.

"Ik kan me voorstellen dat, als je een fan bent, je daar misschien op in gaat"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tygo liet zich eerder via Instagram al uit over de situatie. 'Iemand geeft zich uit voor mij op Facebook! Niet op ingaan! Ik ben dit niet!' schreef hij daar alarmerend. Nu gaat hij verder op het stinkende zaakje in: "Op mijn Instagram kreeg ik een aantal dagen geleden een aantal opmerkingen onder mijn post. En daar kwam uit dat mensen benaderd waren met een account zogenaamd van mij, met de vraag of ze geld wilden overmaken met een goed doel. Mijn manager zit er achteraan.”

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tygo Gernandt aan de slag als datingcoach in nieuwe film
Lees ook

Tygo Gernandt aan de slag als datingcoach in nieuwe film

De acteur is blij dat het nieuws door de media is opgepakt en dat alles op straat ligt zodat 'mensen die hem volgen nu in ieder geval weten dat hij het niet echt is'. 

Hoe je weet dat je de juiste Tygo volgt op Instagram? Dat zie je aan het blauwe vinkje bij zijn naam. Tygo: "Ze veranderen net een hoofdletter of een streepje, waardoor je wel het idee heb in een DM van: ik heb contact met Tygo. En ik kan me voorstellen dat, als je een fan bent, je daar misschien op in gaat." Oppassen dus.

Lees meer over
Tygo Gernandt