bodyshaming

Pommeline uit Temptation bijt van zich af na kritiek op uiterlijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandPommeline uit Temptation bijt van zich af na kritiek op uiterlijk
RTL

Een bikinikiekje posten: het is, ook wanneer het niet zo'n zomerweer is als nu, dagelijkse kost voor Pommeline Tillière (26). Meestal krijgt de 'Temptation Island'-afgevaardigde een stortvloed aan complimentjes op Instagram, maar haar nieuwste foto viel niet helemaal in de smaak. De realityster heeft het gehad met alle kritiek en slaat keihard terug.

"Je lijkt zwanger"

De wulpse vormen van Pommeline zorgden voor haar eerste tv-klus als verleidster in Temptation Island. Ze viel zelfs zo erg in de smaak dat ze nog eens mocht terugkeren voor de VIPS-editie, samen met haar vriend Fabrizio Tzinaridis. Op social media zwijmelen haar volgers sindsdien meestal bij weg bij haar pikante kiekjes, maar bij een recente foto ging alle aandacht ineens naar haar gewicht.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe liefje Pommeline laat haar naam tatoeëren
Lees ook

Nieuwe liefje Pommeline laat haar naam tatoeëren

'Je lijkt zwanger', 'Je bent aangekomen', 'Je was een toppie, nu een dikkie. Jammer' en 'Je hebt een dikke buik' - het is zomaar een greep uit de vreselijk onaardige opmerkingen van Pommelines volgers. Maar de Temptation-dame zet de kritiek makkelijk aan de kant en verklaart waarom ze er anders uitziet. "Ik voelde me zelfverzekerd over die foto, maar mensen halen me neer", verklaart ze in een Instagram Story. "Ik weeg bijna 60 kilo, voor mijn lengte is dat heel normaal."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dat er wat veranderd is, geeft Pommeline wel toe. "Inderdaad, een jaar geleden woog ik nog 50 kilo", beaamt ze. "Maar toen had ik constant stress en was ik totaal niet gelukkig." Inmiddels is dat anders en eet ze goed, 'maar gezond'. "Ik sport veel en ben gelukkig met mijn leven. (...) Ik word echt moe van sommige mensen." 

Pommelines verbroken relatie met Fabrizio deed veel stof opwaaien. De realityster deed haar kant van het verhaal in Temptation Gossip:

Lees meer over
PommelineInstagramDieetSociale Media