gender reveal

Channah en Quentin maken geslacht tweede kindje bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandChannah en Quentin maken geslacht tweede kindje bekend
RTL

Op haar allereerste Moederdag had Channah Koerten een behoorlijke verrassing voor haar volgers op Instagram. De 'Temptation Island'-ster maakte namelijk bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Nu weten we eindelijk of het beschuit met roze of toch blauwe muisjes wordt.

"Wij zijn klaar met kinderen maken"

Met hulp van zoontje Tiger beginnen Channah en Quentin aan de grote gender reveal, zo is te zien op YouTube. Hoewel ze stiekem hopen op een meisje, gaven de ouders eerder al aan het wel leuk te vinden als hun kleintje een broertje heeft om mee te spelen. Of ze gelijk krijgen mag de kleine Tiger onthullen, hij mag de taart 'aansnijden'.

Channah Koerten heeft veel pijn tijdens tweede zwangerschap
Lees ook

Channah Koerten heeft veel pijn tijdens tweede zwangerschap

En dan blijkt dat hun voorgevoel klopt: Channah is in verwachting van een dochter. "We krijgen een meissie. Top, wij zijn klaar met kinderen maken", spreekt papa Quentin verrukt. "Ik hoop alleen niet dat ze het karakter krijgt van Channah, want dan hebben we een probleem..."

Dat Channah zo snel weer in verwachting was, kwam voor veel fans als een verrassing. Toch vinden de aanstaande ouders het zelf een logische keuze. Zo zeiden ze eerder in een video: "We hadden het erover: wanneer neem je nou eigenlijk een tweede? Kun je dat doen met vier jaar ertussen of gelijk doorpakken? (...) Straks is Tiger naar school en dan heb je net weer een beetje je leven terug."

Dat het zó snel raak zou zijn, hadden ze echter niet verwacht. De aanstaande moeder durfde het nieuws dan ook niet meteen te vertellen, maar maakte het bekend via WhatsApp. "Jij dacht dat ik zou flippen, maar ik reageerde heel leuk", zegt Quentin. "Het idee vind ik nog steeds leuk, maar wat er allemaal bij komt kijken..."

Channah en Quentin hebben de afgelopen jaren flink wat meegemaakt samen. Zo was het zelfs eventjes uit toen ze in verwachting was van zoontje Tiger:

Lees meer over
Temptation Island