Eeuw van mijn Dochters

Art Rooijakkers bundelt verhalen over zijn dochters in een boek

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPArt Rooijakkers bundelt verhalen over zijn dochters in een boek
RTL

Art Rooijakkers (43) brengt een boek uit met zijn columns voor 'Het Parool'. In de serie 'Eeuw van mijn Dochters' legde hij elke week een vraag over de nabije toekomst voor aan wetenschappers en deskundigen. Die antwoorden zijn nu gebundeld in het gelijknamige boek, laat hij op Instagram weten.

"Trots als een pauw met zeven lullen"

Een jaar geleden tekende de tv-presentator een contract bij uitgeverij Thomas Rap. De columns zijn flink uitgebreid, vernieuwd en aangevuld. In het boek probeert hij in zo'n vijftig hoofdstukken, waaronder een aantal splinternieuwe, de eeuw van zijn dochters in kaart te brengen. Vragen als 'Gaan mijn dochters de ruimte in', 'Spreken ze nog Nederlands?' en 'Verdwijnt ons land in de Noordzee?' passeren de revue.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Foutje bedankt? Art Rooijakkers aangezien voor Waldemar Torenstra
Lees ook

Foutje bedankt? Art Rooijakkers aangezien voor Waldemar Torenstra

"Ik zal eerlijk zijn, tijdens de ‘intelligente lockdown’ raakte ik ontmoedigd. Hoe kun je schrijven over de toekomst wanneer er alleen het heden is? Maar dankzij de steun van de mensen van uitgeverij Thomas Rap schreef ik door", schrijft de presentator. "Trots als een pauw met zeven lullen."

Het boek De Eeuw van mijn Dochters ligt dit najaar in de winkel.

Het lijkt erop dat Art ook weer begonnen is met de opnames van zijn programma Over de Vloer. De presentator werd gespot bij een concert van Dinand Woesthoff, waar hij een interview had met de zanger voor en na het optreden.

Lees meer over
Art Rooijakkers