halfvolle bos haar

Charmed-actrice Alyssa Milano extreme haaruitval door corona

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCharmed-actrice Alyssa Milano extreme haaruitval door corona
RTL

Na een aantal pittige maanden liet Alyssa Milano (43) aan haar volgers op Instagram weten dat ze besmet was met het coronavirus. De voormalige 'Charmed'-actrice laat via social media weten dat, hoewel ze hersteld is, ze nog altijd de effecten merkt.

"Ik was volledig in de war"

Wat de langetermijneffecten zijn van het coronavirus is nog geheel duidelijk, maar Alyssa heeft er al eentje ondervonden. De Charmed-ster laat op Twitter zien dat ze kampt met enorme haaruitval sinds ze besmet is geraakt. "Ik wil jullie de hoeveelheid haren laten zien die uit mijn hoofd komen als gevolg van Covid-19", vertelt ze in een video. Na een minuut kammen toont ze het resultaat. "Eén kambeurt. Dit is het resultaat (...) Draag verdomme een masker." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Alyssa Milano vocht tegen coronavirus: 'Dacht dat ik doodging'
Lees ook

Alyssa Milano vocht tegen coronavirus: 'Dacht dat ik doodging'

Ook vertelt Alyssa hoe haar ervaring met het coronavirus was. Op Instagram deelt ze een foto dat ze aan een beademingsapparaat ligt na zich 'twee weken superslecht' te hebben gevoeld. 'Alles deed pijn', legt ze uit. 'Het was alsof er een olifant op mijn borstkas zat. Ik kon nauwelijks ademen en hield m'n eten niet binnen (...) Ik was volledig in de war en had enorme hoofdpijn.' Ze liet zich testen, maar die waren de eerste twee keer negatief. 

Nadat Alyssa zich al 'vier maanden niet oké' voelde, ging ze nog een test doen. Toen bleek ze wel besmet te zijn. 'Dit is bloedserieus', zegt ze over het virus. 'Ik had het gevoel dat ik doodging, zo heftig waren de symptomen.' Ze doneert haar bloedplasma aan de wetenschap, in de 'hoop daardoor wellicht een leven' te kunnen redden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Alyssa is niet de enige die mensen aanspoort om het coronavirus serieus te nemen, ook Diederik Jekel moedigt men aan om zich aan de regels te houden. In de video hieronder zie je er alles over. 

Lees meer over
Alyssa MilanoGezondheidZiektes en aandoeningenInstagramSociale Media