de bel doet het niet

Gert Verhulst liet dochter Marie alleen tijdens eerste show

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGert Verhulst liet dochter Marie alleen tijdens eerste show
RTL

Gert Verhulst (52) nam op 19 april definitief afscheid van zijn trouwe viervoeter Samson. Gelukkig bleef hij niet lang zonder baasje, dochter Marie nam het riempje maar al te graag van hem over. Haar eerste optreden is inmiddels achter de rug, maar gek genoeg ontbrak haar vader. Dat vertelt de 24-jarige in ‘De Zomer Van’ van VTM.

"Hij is niet komen kijken”

België speculeerde al enige tijd over wie de opvolger zou gaan worden en al snel werd er gewed op de kinderen van de Studio 100-man. Zowel Marie als grote broer Viktor zijn inmiddels vaste gezichten in het Belgische showbizzland, waardoor er vaak op hen gegokt werd. Uiteindelijk heeft Marie de riem van Samson in handen gekregen en dat vond ze best spannend.

Marie Verhulst hoopt dat Gert trots is na overname Samson
Lees ook

Marie Verhulst hoopt dat Gert trots is na overname Samson

"Ik was heel zenuwachtig en dan kom je voor een zaal te staan, heel groot. En allemaal mensen verspreid met een mondmakser, dus ik zag ook niet of ze het leuk vonden. De kindjes waren aan het meedansen, dus ik vermoed van wel", vertelt ze tegenover de camera's van VTM.

Grote afwezige tijdens haar eerste voorstelling was vader Gert. “Hij is niet komen kijken”, vertelt ze. Broer Viktor en de opa van Marie waren wél van de partij.

Lees meer over
Gert Verhulst