I believe

R. Kelly woedend over mogelijk uitstellen rechtszaak

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPR. Kelly woedend over mogelijk uitstellen rechtszaak
RTL

Vanuit de gevangenis maakt R. Kelly (53) zich nog steeds druk om de gang van zaken rondom zijn rechtszaak, die vanwege het coronavirus waarschijnlijk wordt uitgesteld. In principe moet Kelly op 20 oktober voorkomen, maar of dat gaat lukken valt nog maar te bezien. De geplaagde zanger is ook boos over de behandeling die hij krijgt achter tralies. Dit meldt 'The Blast'.

Volgens R. Kelly hebben aanklagers de rechtbank gevraagd de datum te verschuiven. Het zou momenteel te gevaarlijk zijn om getuigen op te roepen, evenals een aantal mensen in de rechtszaal toe te laten, vanwege het virus.

R. Kelly ontkent nieuwe aantijgingen van seksueel misbruik
Lees ook

R. Kelly ontkent nieuwe aantijgingen van seksueel misbruik

De zanger is het daar niet mee eens en wil hoe dan ook dat de zaak doorgaat. "Deze situatie is niet de schuld van meneer Kelly en het kan dan ook niet zijn probleem gemaakt worden. Meneer Kelly mag niet lijden onder de huidige toestand, zeker niet in de middeleeuwse toestand waarin hij zich in de gevangenis bevindt," aldus de advocaat.

Het is niet de eerste keer dat de zanger zich beklaagt over zijn situatie. Eerder sprak hij al schande van het feit dat gevangenen verhoogde kans hebben om het coronavirus op te lopen en dat ontmoetingen met zijn advocaten hierdoor ook worden gedwarsboomd.

Lees meer over
R. Kelly