verdammt ich lieb' dich

Sylvie Meis over Damián, Niclas én haar droomhuwelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSylvie Meis over Damián, Niclas én haar droomhuwelijk
RTL

Een huwelijk brengt voor zowel bruid als bruidegom vaak de nodige stress met zich mee en dat is voor Sylvie Meis niet anders. Over een paar weken stapt zij in het huwelijksbootje met haar lief Niclas Castello, maar vanwege het coronavirus heeft ze een hoop kopzorgen. Tel daar nog eens bij op dat haar zoon Damián onlangs naar Denemarken is verhuisd en je snapt: Syl gaat momenteel door een emotionele rollercoaster. Aan RTL Boulevard vertelt ze er alles over.

"Voor mijn gevoel zou ik het liefste volgende week gaan trouwen"

Het is nu een paar weken geleden dat Damián naar zijn vader in Denemarken is verhuisd. Ondanks dat Sylvie haar zoon nog veel spreekt, heeft ze het er ontzettend moeilijk mee. "Ik moet er gewoon nog aan wennen dat ik de gewone dagen niet met hem kan doorbrengen. De gewone dagen dat ik terugkom van mijn werk en hij normaal gesproken al lekker klaar is met zijn huiswerk en getraind heeft." Het zijn die kleine, simpele familiemomenten die Sylvie mist, zoals samen ontbijten of 's avonds de dag doornemen tijdens het diner. "Dat is iets wat ik nu niet heb."

Toch blijft Sylvie positief. "Daartegenover staat wel dat als ik hem zie, ik echt quality time heb met hem." In de weekenden zoekt ze haar zoon namelijk op in zijn nieuwe thuis Esbjerg. "Het is een nieuwe situatie. Ik moet er eerlijk gezegd nog best wel aan wennen. Voor mij is het nog best wel emotioneel. Ik kan daar niet wegrijden zonder dat ik moet huilen." Ze is er ondanks haar tranen van overtuigd dat het het beste is voor Damián. "Hij heeft nu zijn vader nodig om zijn droom te verwezenlijken. Daar moet 'ie voor gaan."

Gelukkig kan Sylvie op de steun van haar zoon rekenen. "Hij weet dat hij zijn mama er even doorheen moet trekken." Damián is volgens een trotse Sylvie heel gevoelig. Hij belt haar dan ook veel. "Dat doet me heel erg goed."

De bruiloft

"Ik ben wel een beetje gestresst moet ik zeggen", antwoordt de aanstaande bruid als we haar naar haar bruiloft vragen. "Door corona heeft alles wel een beetje vertraging opgelopen." Een van de grootste issues is de jurk. Sylvie zal tijdens het vierdaagse feest in Italië vier verschillende jurken dragen, maar dé jurk is nog steeds niet aangekomen in Duitsland vanuit Tel-Aviv. "Mijn echte couture ceremonie-jurk." Sylvie verklapt dat ze nog drie weken heeft om alles te regelen. "Het is wel spannend." 

Natuurlijk is Syl ook bang dat het coronavirus toch nog roet in het eten gooit. "Het kan over drie weken weer helemaal anders zijn." Ze denkt dat het te naïef is om te denken dat het zomaar allemaal doorgaat. "Elke week die voorbijgaat, is een week dat ik dankbaar ben dat alles nog open is en dat het nog kan. Voor mijn gevoel zou ik het liefste volgende week gaan trouwen, want dan weet ik bijna 100% zeker dat ik kán trouwen."

 

Niclas

Er wordt nog wel eens sceptisch gereageerd op het liefdesleven van La Meis. Ze heeft nu eenmaal verschillende relaties gehad en die waren niet allemaal van lange duur. Bij haar aanstaande Niclas weet ze dat het goed zit, ook omdat ze een gemeenschappelijke passie hebben: reizen. "Ik heb gelukkig wat dat betreft iemand gevonden die dezelfde lifestyle heeft als ik." Ze houden niet alleen beiden van reizen, maar zijn ook nog eens dol op dezelfde plekken. Neem bijvoorbeeld Miami. "Hopelijk kunnen we daar dit jaar ook weer heen."

In oktober maakte Sylvie bekend dat zij en Niclas verloofd zijn. Ze kenden elkaar toen nog maar een paar maanden, maar hun liefde zal als het goed is over drie weken bezegeld worden met een droombruiloft in Florence, Italië.

Lees meer over
Sylvie Meis