op eigen benen leren staan

Britney Spears krijgt hulp uit onverwachte hoek

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears krijgt hulp uit onverwachte hoek
RTL

In de strijd om haar vader Jamie als conservator te laten 'ontslaan', heeft Britney Spears (38) hulp aangeboden gekregen van de American Civil Liberties Union. Deze organisatie meent dat de popster recht heeft op zeggenschap over haar eigen leven en dat ze kan rekenen op hun hulp, indien nodig. Dit meldt 'Page Six'.

"Als Britney Spears onder het juk van haar vader uit wil, dan zijn wij er voor haar"

"Mensen die kampen met bepaalde moeilijkheden hebben nog altijd het recht om hun eigen leven te controleren en aanspraak te maken op hun burgerrechten. Als Britney Spears onder het juk van haar vader uit wil, dan zijn wij er voor haar", aldus ACLU.

Britney Spears bedankt fans voor onvoorwaardelijke steun
Lees ook

Britney Spears bedankt fans voor onvoorwaardelijke steun

De 38-jarige Spears wil al een poosje af van vader Jamie als conservator en ziet het liefst dat haar zorgmanager Jodie Montgomery zijn taken volledig overneemt. Sinds september 2019 heeft Jodie de rol van conservator al tijdelijk overgenomen, omdat Jamie met gezondheidsproblemen kampte.

Jamie wil niet wijken en liet onlangs in een interview met Page Six weten 'dat dit een familiezaak is'. "Niemand weet wat er zich werkelijk afspeelt, alleen wij. De media blazen het verhaal enorm op en bedenken allerlei complottheorieën. Het enige dat ik als vader wil, is het beste voor mijn dochter."

Lees meer over
Britney Spears