wil de beste zanger van NL opstaan?

Eerste beelden Beste Zangers tonen seizoen met lach en traan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSEerste beelden Beste Zangers tonen seizoen met lach en traan
RTL

Suzan en Freek, Tabitha en Diggy Dex zijn te zien én te horen in het nieuwe seizoen van 'Beste Zangers'. Ook Wulf, Milow, Stef Bos en Miss Montreal vertrokken samen met presentatoren Nick en Simon naar Ibiza voor het dertiende seizoen, waarvan AVROTROS maandag de eerste beelden online plaatste.

In de korte preview is te zien dat het, net zoals elk seizoen, weer een feestje wordt om naar te kijken. Zo gaat Sanne Hans helemaal uit haar dak, worden we getrakteerd op een Engelstalige versie van 'Als Het Avond Is' en gooit Diggy Dex zijn eigen sausje over het muziekprogramma. Maar het belooft ook een emotioneel seizoen te worden. Zo zien we dat Miss Montreal haar tranen de vrije loop laat, maar ook presentator Simon moet een traantje wegpikken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Klinkt als muziek in de oren: nieuwe namen Beste Zangers bekend
Lees ook

Klinkt als muziek in de oren: nieuwe namen Beste Zangers bekend

Omdat Jan Smit tijdelijk een stapje terugdoet, schieten zijn vrienden Nick & Simon hem te hulp en nemen zij eenmalig het gastheerschap over van Beste Zangers. En ze zijn zeker geen onbekenden van het populaire muziekprogramma. In 2009 waren ze van de partij tijdens het allereerste seizoen.

Tijdens het programma gaan de artiesten de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. Iedere week staat een van de artiesten centraal, van wie een aantal liedjes in een ander jasje wordt gestoken. Aan Beste Zangers deden eerder onder anderen Davina Michelle, Tim Akkerman, Emma Heesters en Samantha Steenwijk mee.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers start op 3 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.