volgende fase

Zo gewoon gebleven: Eloise van Oranje proeft van studentenleven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @eloisevanoranjeZo gewoon gebleven: Eloise van Oranje proeft van studentenleven
RTL

Eloise van Oranje genoot deze zomer van het lekkere weer in eigen land én op vakantie op Sicilië, maar nu is de vakantie toch echt voorbij voor de royal. Gravin Eloise is deze week begonnen aan haar vervolgopleiding en op Instagram laat de 18-jarige weten helemaal op haar plek te zitten.

"Intro"

Eloise is deze week met haar VWO-diploma op zak begonnen met de Hotelschool The Hague. In een eerder vragenrondje op Instagram gaf de oudste kleindochter van prinses Beatrix al aan het liefste het management te willen gaan doen van een hotel in de toekomst.

© Instagram @eloisevanoranje

Op dit moment volgen bijna 146.000 mensen Eloise op de voet. Ze doet wat ieder ander meisje van haar leeftijd ook zou kunnen doen: foto's maken van haar ontbijt, de zogenaamde Q&A's beantwoorden via Instagram Stories, kleding verkopen en natuurlijk ook veel selfies delen. Haar platform gebruikt ze ook voor goede zaken. Zo riep de gravin eind maart haar fans op om de coronamaatregelen goed te volgen. 

Nadat Eloise haar middelbareschooldiploma behaalde, sloeg de aandacht rondom haar aanwezigheid op social media naar eigen zeggen 'op hol'. Royaltyverslaggever Annemarie de Kunder snapt wel waarom Eloise zo populair is: "Ik denk dat mensen Eloise leuk vinden, omdat ze heel duidelijk laat zien dat ze echt een heel normaal meisje is. Er zijn heel veel vooroordelen over het leven van iemand binnen de Koninklijke familie en deze ontkracht ze stuk voor stuk, bijvoorbeeld via Q&A's via haar Instagram-account. Ze woont niet in een paleis, heeft gewoon een bijbaantje, geen beveiliging, draagt relatief goedkope kleding. Het is voor veel mensen echt een openbaring."

Lees meer over
Eloise van Oranje