The incredible Dr. Pol(man)

Dochtertje sleept Estavana Polman door revalidatieproces

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDochtertje sleept Estavana Polman door revalidatieproces
RTL

Estavana Polman is maanden uit de running door een ernstige knieblessure, maar maakt er desondanks het beste van. De 28-jarige moest twee weken geleden onder het mes en loopt sindsdien op krukken en dat vindt haar dochtertje maar niets.

"Beste motivator"

De handbalster had haar kruisband gescheurd en liep daardoor een blessure op aan haar rechterknie, waaraan ze geopereerd moest worden. Hoewel de sportvrouw eigenlijk rust moet houden, kan ze het niet laten even de benen te strekken. Dochtertje Jesslynn neemt haar moeder op sleeptouw. 'Beste motivator' grapt Estavana bij een lief kiekje van zichzelf en haar kleine meid. 'Ik ga waar jij gaat', schrijft ze erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Estavana Polman dolgelukkig: 'Operatie geslaagd'
Lees ook

Estavana Polman dolgelukkig: 'Operatie geslaagd'

Het lijkt erop dat Estavana de komende paar maanden uitgeschakeld is. Hierdoor zal ze het aankomende seizoen niet meespelen en is er een kans dat ze ook het Europees Kampioenschap aan zich voorbij moet laten gaan. Estavana vertelde al eerder over haar blessure en waarom ze nog hoop heeft de Olympische Spelen te behalen. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Estavana Polman