LEEF

André Hazes blikt dankbaar terug op belangrijke gebeurtenis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes blikt dankbaar terug op belangrijke gebeurtenis
RTL

We kunnen wel stellen dat het André Hazes (26) meer dan gelukt is om niet meer 'de zoon van' te zijn. Zijn eigen zangcarrière heeft de afgelopen jaren een flinke kickstart gehad en inmiddels is 'Dreetje' één van de populairste zangers van ons land.

"Vier jaar geleden begon de kaartverkoop voor mijn eerste grote show"

Met meerdere grote hits die op menig feestje worden meegezongen, is Andrés repertoire vrij succesvol gebleken. Ook zijn concerten worden keer op keer uitverkocht. En André is zich er maar al te goed van bewust dat zijn carrière zo in de lift zit. Daarom staat hij stil bij wat hij allemaal heeft bereikt.

Dat doet hij op zijn Instagram Stories. 'Vier jaar geleden begon de kaartverkoop voor mijn eerste concert ooit', schrijft hij. 'Als je kijkt wat er allemaal gebeurd is in die tussentijd ben ik zo dankbaar.'

André Hazes heeft Roxeanne-tattoo nooit weg laten halen
Lees ook

André Hazes heeft Roxeanne-tattoo nooit weg laten halen

© Instagram @andrehazes

Terwijl Andrés zangcarrière hoge pieken had, kende zijn relatie met zus Roxeanne diepe dalen. De twee spraken jarenlang niet met elkaar. Inmiddels is daar verandering in gekomen en staan broer en zus weer op goede voet. In het fragment hieronder zie je alles over de hereniging van Dré en Rox.

Lees meer over
André Hazes