zoals het klokje thuis tikt

André Hazes draagt nummer op aan de liefde van zijn leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes draagt nummer op aan de liefde van zijn leven
RTL

Het leven van André Hazes is niet altijd even gemakkelijk geweest. Mede door de dood van zijn vader, ruzies binnen de familie en de zeer publieke breuk met zijn inmiddels weer vriendin Monique, kent de 26-jarige donkere periodes. De zanger heeft geleerd van zijn fouten en is eindelijk 'thuis', wat tevens de titel is van zijn nieuwe album.

André onthulde een paar weken geleden de eerste track van zijn aanstaande album: 'Een Doodgewone Man'. Het nummer en de bijbehorende clip van bijna acht minuten, is allesbehalve 'doodgewoon'. De Hazes-telg zei eerder tegenover ANP dat de single een stukje levensverhaal is van hem en Monique. "We hebben genoeg shit meegemaakt, het geeft echt de wanhoop aan. Het was echt letterlijk een afsluiter, ik vond het tijd voor iets anders", aldus André.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes dolblij met reacties op Getekend Voor Het Leven
Lees ook

André Hazes dolblij met reacties op Getekend Voor Het Leven

Het eerlijke nummer was een groot succes en smaakt dan ook naar meer. Daarom lanceert Dré op 18 september zijn nieuwe album 'Thuis', één van zijn meest openhartige albums ooit met tracks als 'Voor niets gestraft', 'Verlangen naar jou' en 'De liefde van mijn leven'. Op het tweedelige album vertelt André het verhaal hoe hij zijn weg terugvond naar zijn gezin.

Naast Nederlandstalige muziek experimenteert André ook met andere stijlen, zoals je in onderstaande video kan zien.

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg