het leed dat daten heet

Eerste beelden nieuw seizoen First Dates weer om te smullen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Annemieke van der TogtEerste beelden nieuw seizoen First Dates weer om te smullen
RTL

Daten op zich is al een crime, maar helemaal wanneer je 1,5 meter afstand moet houden én heel Nederland met je meekijkt. Toch heeft 'First Dates' weer een groep gewillige singles gevonden voor het nieuwe - en volledige coronaproof - seizoen. De eerste beelden beloven romantiek ten top!

Voordat het restaurant voor de zevende keer haar deuren opent, zijn de nodige maatregelen doorgevoerd. Op de eerste beelden die via social media werden verspreid, zijn deze goed te zien. Zo wordt er gedineerd aan een extra lange tafel en is te zien hoe de kandidaten tijdens het slotmoment, als ze moeten bepalen of ze zich goed bij elkaar voelen, door plexiglas van elkaar gescheiden zijn.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

First dates-restaurant opent weer haar deuren mét maatregelen
Lees ook

First dates-restaurant opent weer haar deuren mét maatregelen

Een stiekem kusje uitwisselen na de date zit er dus helaas niet in, maar dat mag de pret niet drukken. Volgens de programmamakers zijn de dates nog steeds ontroerend, romantisch, ongemakkelijk en hilarisch. "Ondanks de aanpassingen in het restaurant, krijg je als kijker nog steeds de kans op een unieke kijk in ontroerende, romantische, ongemakkelijke en hilarische dates", gaf de omroep eerder al aan over de nieuwe maatregelen. 

First Dates is niet alleen bij de onbekende Nederlander een groot succes, ook menig BN'er waagde zich al eens aan het avontuur. Afgelopen jaar kwam er zelfs een speciale VIP-versie.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is op 31 augustus te zien. Het programma is elke werkdag om 19.25 uur te bekijken bij de NPO.