love is too hot to handle

Huh?! Deze Netflix-realitysterren zijn samen gespot

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixHuh?! Deze Netflix-realitysterren zijn samen gespot
RTL

Heel de wereld kon meegenieten met de liefdeslevens van de deelnemers van Netflix-hits 'Love is Blind' en 'Too Hot to Handle'. Nu blijkt dat er een combinatie is ontstaan tussen twee deelnemers van de shows.

Op foto's op de site van E! is te zien hoe Damian uit Love is Blind en Francesca uit Too Hot to Handle hand in hand over straat lopen. Of de twee aan het daten zijn, is nog maar de vraag. Ze zouden samen een etentje met gemeenschappelijke vrienden hebben gehad. Opvallend is het natuurlijk wel, helemaal omdat Damians vriendin en mede Love is Blind-ster Gianna niet van de partij was.

Hoe gaat het nu met de koppels van Love Is Blind?
Lees ook

Hoe gaat het nu met de koppels van Love Is Blind?

Gianni en Damian deden allebei mee aan Love is Blind en vielen als een blok voor elkaar. Hun kortstondige relatie zat vol passie; er was naast een hoop liefde ook sprake van een hele boel ruzie. Tijdens de grote finale was te zien hoe Damian Gianni afwees voor het altaar. Kort daarna was in de reünie van de realityshow te zien dat ze tóch weer aan het daten waren. Hoe het er nu voor staat, is onduidelijk.

Francesca deed mee aan het programma Too Hot to Handle waarbij het de bedoeling was dat de kandidaten geen seksuele handelingen zouden uitvoeren. Voor Francesca was dat maar lastig, helemaal toen zij voor de charmes van Harry viel. De twee kregen een relatie na het programma, maar het bleek toch niet te werken. Sinds kort is ze weer vrijgezel. Of toch niet...?

Lees meer over
Netflixserie