kleine jongen

Monique: André heeft de eerste drie jaar van zijn zoon gemist

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique: André heeft de eerste drie jaar van zijn zoon gemist
RTL

Haar relatie met André Hazes (26) was het afgelopen jaar op zijn zachts gezegd stormachtig te noemen. Monique Westenberg (42) doet nu haar kant van het verhaal bij 'Shownieuws'.

"Toen heb ik me heel eenzaam gevoeld"

Monique blikt tijdens het interview terug op vorig jaar zomer, een dieptepunt wat betreft haar relatie met André. Zo vertelt ze: "We zaten net in een nieuw huis en ik was maar mensen aan het ontvangen die aan het klussen waren (...) Hij leefde gewoon helemaal apart. Hij was alleen bezig met zichzelf… Toen heb ik me heel eenzaam gevoeld en heel verdrietig was ik."

"Hij heeft de eerste drie jaar van zijn zoon gemist", gaat Monique verder. Volgens de vrouw van gaan veel gesprekken die ze tegenwoordig hebben daarover. "Natuurlijk was hij er, maar niet helemaal bewust."

Monique was niet van plan André terug te nemen
Lees ook

Monique was niet van plan André terug te nemen

Via een persbericht werd het einde van hun relatie vorig jaar aangekondigd, iets waar Monique niet van op de hoogte was. "Ik kreeg dit één minuut daarvoor te horen en toen stond het er en kon ik niet eens meer reageren." Op het moment dat het nieuws eruit ging was Monique bij haar oma, die toen al ziek was. "Ik moest haar nog gaan vertellen dat er iemand anders was, dat had ik net zelf gehoord (…) De grond zakt onder je voeten vandaan en je ontploft van binnen."

In RTL Boulevard deed André zijn kant van het verhaal:

Lees meer over
Monique Westenberg