kilo's vliegen eraan

Martien Meiland ervaart voordelen stoppen met roken

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© SBS/TalpaMartien Meiland ervaart voordelen stoppen met roken
RTL

Waar de meeste BN'ers hun best blijven doen om de kilo's eraf te zien gaan, telt Martien Meiland (59) met genoegen hoeveel gram eraan komt. De 'Chateau Meiland'-ster heeft altijd een rank figuurtje gehad, maar dankzij het stoppen met roken loopt hij er nu wat voller bij.

"Het is wel lekker tegen de kou ook, een beetje vet"

Het is vanavond eindelijk zover: het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat van start. Om dat te vieren heeft het programma een klein voorproefje gegeven aan de fans. Daarin is te zien hoe de familie viert dat Martien wat extra kilootjes erbij heeft gesnoept sinds hij is gestopt met roken. Hoewel hij het opgeven van zijn verslaving 'eigenlijk nu al zat' is, ziet hij er toch de voordelen van in. "Ik stond vanmorgen op de weegschaal en ik ging helemaal naar de 72 kilo", aldus de tevreden realityster. "Ik ben zo blij!"

Hilarisch: Martien Meiland zogenaamd in First Dates
Lees ook

Hilarisch: Martien Meiland zogenaamd in First Dates

Martien kan zijn geluk niet op. "De laatste keer was ik 67", vertelt hij. Volgens de kasteelheer heeft het alles te maken met het feit dat hij geen sigaretten meer rookt. "Dat is pas een paar dagen, hè", voegt zijn dochter eraan toe. Maar Martien 'voelt het gelijk'. "Ik lag gisteren in bed, ik ging op mijn zij liggen en en ik denk: oh, het voelt alsof er een soort buik hangt", verklaart hij vrolijk. Montana vindt het ook wel positief: "Het is wel lekker tegen de kou ook, een beetje vet." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chateau Meiland is niet het enige programma waar Martien in schittert, ook in Holland's Got Talent maakt hij zijn opwachting. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Martien MeilandDieetRoken