rijker dan trump

Kanye blijft ontkennen: 'Ik word niet betaald door Republikeinen'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye blijft ontkennen: 'Ik word niet betaald door Republikeinen'
RTL

Kanye West (43) heeft honend gereageerd op de geruchten dat zijn poging om president van de Verenigde Staten te worden eigenlijk een verkapte manier is om zittend president Donald Trump (74) te steunen. Het idee dat hij betaald zou worden door de Republikeinen om zich verkiesbaar te stellen en zo stemmen weg te kapen bij Democraat Joe Biden (77) vindt de rapper lachwekkend.

"Bro, niemand kan mij betalen"

"Mensen blijven maar zeggen: 'ik denk dat jullie - en daarmee bedoelen ze mij en de Republikeinen - onder één hoedje spelen'", zei Kanye in gesprek met Nick Cannon (39). De presentator vraagt hem daarop rechtstreeks of hij wordt betaald om als bliksemafleider te opereren. "Bro, niemand kan mij betalen. Ik heb meer geld dan Trump", zei Kanye vervolgens.

Kanye West presidentskandidaat in nóg drie staten
Lees ook

Kanye West presidentskandidaat in nóg drie staten

De geruchten over een akkoordje tussen Kanye en Trump laaiden afgelopen maand op omdat de rapper een ontmoeting had met Jared Kushner (39), de schoonzoon en topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump. Volgens Kanye en Kushner is er niet over de campagne gepraat.

Lees meer over
Kanye WestDonald Trump