gekke wending

De Erfgenaam valt goed in de smaak bij kijkers

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL/VideolandDe Erfgenaam valt goed in de smaak bij kijkers
RTL

In het nieuwe programma 'De Erfgenaam' gaat Ruben Nicolai (45) op zoek naar de persoon die al lange tijd recht heeft op een erfenis. Dit keer zoeken ze naar degene die Godefrida's nalatenschap mag innen. De kijkers van het programma zijn in shock door de gekke wending.

"Dat ga ik natuurlijk niet weigeren"

Godefrida Muurmans liet een erfenis van ruim 13 duizend euro achter, maar niemand die er aanspraak op maakte. Aan Ruben en zijn team de taak de rechtmatige persoon te ontdekken en het bedrag uit te keren in De Erfgenaam. Ditmaal bleek het te gaan om ene Leon te gaan, de kleinzoon van Godefrida. Het is een enorme shock voor hem. Zijn grootmoeder heeft hij alleen gezien 'als klein manneke'. Hij heeft namelijk geen contact meer met zijn familie en dus zijn grootouders niet meer gesproken. 

Ruben Nicolai in de rode cijfers na mislukte theatershow
Lees ook

Ruben Nicolai in de rode cijfers na mislukte theatershow

Leon heeft zes maanden op straat geleefd, onthult hij aan Ruben. Op dit moment werkt hij in een kringloopwinkel, maar hij krijgt een uitkering. Hij schrikt nogal wanneer hij het bedrag van de erfenis hoort. "Dat is heel welkom", laat hij weten. "Dat had ik niet verwacht (...) Dat ga ik natuurlijk niet weigeren.". 

Het programma valt goed in de smaak bij de kijkers. 'Ik heb me altijd al afgevraagd wat er met een erfenis gebeurt als de nabestaanden niet bekend zijn', schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Wat leuk dat Ruben dit allemaal zelf uitzoekt.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ruben NicolaiErfenis