NO TIME TO DIE

'Nieuwe James Bond-film komt in november in de bioscoop'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
'Nieuwe James Bond-film komt in november in de bioscoop'
RTL

De nieuwe James Bond-film 'No Time To Die' is half november in de Nederlandse bioscopen te zien. Distributeur Universal Pictures International lanceerde dinsdag een nieuwe Nederlandse poster van de film; donderdag volgt een nieuwe trailer. Hiermee lijkt de release van de film op 12 november gegarandeerd.

No Time To Die was de eerste film die in het voorjaar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Daarna volgden veel blockbusters, zoals Fast & Furious 9, Black Widow en Top Gun 2. Maar nu de thriller Tenet het afgelopen weekend in heel Europa volle zalen trok, lijkt bewezen dat grote films ook met alle coronarestricties toch een succes kunnen worden.

No Time to Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Bond lijkt zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Andere hoofdrollen worden vertolkt door Rami Malek,Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear en Ana de Armas. De kaartverkoop voor de film is van start gegaan.

Lees meer over
James Bond