oh, wat een gedoe

Chantal Janzen na Oh, wat een jaar-ophef: 'Kon geen nee zeggen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen na Oh, wat een jaar-ophef: 'Kon geen nee zeggen'
RTL

Het nieuwe televisieseizoen is weer begonnen en dat betekent dat Chantal Janzen (41) het weer druk gaat krijgen. Voor RTL presenteert ze 'Holland's Got Talent', 'Chantal Komt Werken', 'Oh, wat een jaar!' en komt ze met het nieuwe programma 'Chantals Beauty Camper'. Vooral om 'Oh, wat een jaar!' was nogal wat te doen, omdat dit programma voorheen werd gepresenteerd door Linda de Mol. Chantal laat weten dat ze geen andere keuze had dan het stokje overnemen.

"Het heeft alles waar ik ooit voor ben opgeleid: zingen, dansen en acteren"

In een interview met Televizier bespreekt Chantal het gedoe. "Toen RTL me benaderde voor het programma, kon ik geen nee zeggen. Het heeft alles waar ik ooit voor ben opgeleid: zingen, dansen en acteren", aldus de oud-musicalster. "Dat is heerlijk om te doen."

Chantal Janzen blijft dromen van baantje bij het koninklijk huis
Lees ook

Chantal Janzen blijft dromen van baantje bij het koninklijk huis

Toen Linda de Mol begin 2019 de overstap maakte naar Talpa was het al snel duidelijk dat haar populaire programma's Oh, wat een jaar! en Weet ik veel bij RTL zouden blijven. Linda was op zijn zachts gezegd not amused dat het uitgerekend Chantal was die Oh, wat een jaar! zou gaan presenteren. Tegen Shownieuws zei ze daarover: "Ja, daar vind ik een heleboel van. Maar ik wil er niet te veel over zeggen. Het is pijnlijk. Het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was, ik het niet gedaan had."

Waar Linda dus wel modder gooide in de media, hield Chantal haar kaken wat meer op elkaar. Zij reageerde eerder al wel op de kwestie. Je ziet het in onderstaande video.

Chantal licht ook al een tipje van de sluier op over haar nieuwe programma Chantals Beauty Camper, dat zij samen met Fred van Leer en Leco van Zadelhoff maakt. "Een programma over uiterlijk, kleding en make-up. Ook komt er volgend jaar een nieuwe spelshow voor de zaterdagavond. Dat wilde ik al heel erg lang, dus er is nog voldoende om te ontdekken."

Lees meer over
Chantal Janzen