bloed is dikker dan water

Onhandige familie Meiland zorgt weer voor hilariteit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS / TalpaOnhandige familie Meiland zorgt weer voor hilariteit
RTL

Het is elke week weer raak met één van de Meilandjes, maar Montana blijft verrassend vaak ongedeerd. Nu het einde van hun Frankrijk-avontuur in zicht komt, klussen Martien en co als nooit tevoren. En dit keer was zijn oudste dochter de Sjaak.

"Het doet zo'n pijn"

De stress begint toe te slaan in Chateau Meiland. De familie is druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten om het kasteel helemaal verkoop klaar te maken. Maar daar vallen zo af en toe wat slachtoffers bij. Maxime delfde vorige keer nog het onderspit, dit keer is het de beurt aan Montana. Tijdens het houthakken gaat het mis. "Ik durf niet te kijken", aldus de oudste Meiland-dochter. 

Martien Meiland: 'Twee keer geprobeerd er een einde aan te maken'
Lees ook

Martien Meiland: 'Twee keer geprobeerd er een einde aan te maken'

Martien is, zoals de fans van het programma wel gewend zijn, direct in paniek. "Je mag het nooit meer van me doen!", roept hij naar Montana. Het valt gelukkig mee, er zit alleen een snee in haar teen. Maar later denkt ze toch dat het niet goed gaat. "Het doet zo'n pijn", vertelt ze aan haar ouders. "Kijk wat een bloed!" gaat Erica verder. Maar met een beetje handig knip-en-plakwerk komen ze er toch uit om niet naar de dokter te hoeven. 

Dat de familie Meiland niet bepaald handig is, is inmiddels geen verrassing meer. Toch zorgt het bij de kijkers iedere keer weer voor hilariteit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De ongekende populariteit van de Meilandjes heeft een nieuw podium gevonden. Tijdens Holland's Got Talent dook 'Martien' ook opeens op. Je ziet het in de video hieronder. 

Bekijk hier de hele aflevering van Chateau Meiland terug. 

Lees meer over
Martien MeilandMartine MeilandMaxime MeilandTv-programma