ouwe vrijster

Jane Fonda heeft spijt dat ze bed niet deelde met Marvin Gaye

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesJane Fonda heeft spijt dat ze bed niet deelde met Marvin Gaye
RTL

Jane Fonda (82) neemt geen blad voor de mond. De uitgesproken actrice vertelt aan 'New York Times' dat ze in haar hoogtijdagen wel een moppie had willen zingen met Marvin Gaye, maar toch besloot het niet te doen.

"Daar heb ik echt spijt van"

Het had weinig gescheeld of Jane had het bed gedeeld met Marvin Gaye. "Hij wilde heel graag en ik niet", vertelt ze aan New York Times. In het interview werd de actrice gevraagd of ze spijt heeft dat ze het 'nooit heeft gedaan met Che Guevara'. "Nee", laat ze weten. "Ik denk niet eens aan hem." Maar met Marvin had ze graag een leuke avond beleefd. "Daar heb ik echt spijt van." 

Jane Fonda en Lil Nas X samen in milieucampagne Gucci
Lees ook

Jane Fonda en Lil Nas X samen in milieucampagne Gucci

Toen de mogelijkheid er was om met Marvin naar bed te gaan, was Jane nog getrouwd met Tom Hayden. New York Times vroeg of de zanger 'sexual healing', zijn grootste hit, gebruikte als versiertruc, maar dat was niet zo. "Ik kon dat wel gebruiken op dat moment", reageert ze openhartig. "Maar hij zei dat niet, nee." Marvin had blijkbaar een foto van Jane 'op zijn koelkast hangen'. "Daar kwam ik pas later achter, toen hij dood was." 

Ook vertelde Jane over haar avontuurtje met Marlon Brando. "Teleurstellend", omschrijft ze de nacht. "Hij is wel een goede acteur." Bovendien heeft ze een 'la vol vibrators'. Die kan ze ook wel gebruiken, meldt ze. Na drie huwelijken 'is de winkel daarbeneden gesloten'. "Ik heb er geen tijd meer voor", legt ze uit. "Ik heb m'n handen vol aan mezelf, mijn kinderen, kleinkinderen en vrienden. Ik wil geen romance meer. Nee ik heb er gewoon echt de tijd niet voor." 

Jane is al tientallen jaren wereldberoemd, maar geeft geen seintje dat ze gaat stoppen. Ze ziet er dan ook nog steeds stralend uit. In de video hieronder zie je alles over haar carrière. 

Lees meer over
Jane FondaMarlon Brando