it's a lifestyle

Miley Cyrus huilt als ze vis eet: 'Het doet me echt pijn'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Miley Cyrus huilt als ze vis eet: 'Het doet me echt pijn'
RTL

Miley Cyrus (27) heeft de woede van menig veganist op de hals gehaald door afscheid te nemen van die levensstijl. Van 2013 tot 2019 hield ze er een veganistisch eetpatroon op na, maar vanwege gezondheidsredenen moest ze daarmee stoppen. Dat vertelt ze in 'The Joe Rogan Experience' podcast.

"Het doet me echt pijn om vis te eten"

"Ik was heel lang veganist en ik heb vis en omega's in mijn leven moeten introduceren, omdat mijn brein niet goed functioneerde", vertelt Miley. Maar dat is niet de enige reden waarom de zangeres het veganisme opgaf: haar heuppijn werd ondraagbaar en haar eetpatroon zou aan deze pijn bijdragen. 

Miley Cyrus en Liam Hemsworth officieel weer vrijgezel
Lees ook

Miley Cyrus en Liam Hemsworth officieel weer vrijgezel

Van 2013 tot 2019 heeft de zangeres zichzelf op een strikt veganistisch dieet gezet. Haar ex Liam Hemsworth (30) kookte haar eerste niet-veganistische maaltijd in lange tijd. "Mijn ex-man heeft vis klaargemaakt op de grill", vertelt ze daarover. "Ik heb heel lang gehuild. Ik huilde om de vis, het doet me echt pijn om vis te eten."

Hoewel de zangeres nog steeds niet dol op vis is, gaat het een stuk beter met haar gezondheid als ze het wél eet. "Op een gegeven moment was ik ondervoed", herinnert ze zich. "Ik ben nu veel scherper dan voorheen." Fervente veganisten nemen het haar niet in dank af en zeggen dat ze verkeerde informatie verspreidt, zoals je hier kunt lezen.

Haar eetpatroon is niet het enige waar Miley openhartig over is. Zo deelde ze onlangs nog intieme details over haar avonturen tussen de lakens met haar ex-man en vriendinnen.

Lees meer over
Miley Cyrus