Doe eens niet zo vervelend

Nieuwe look van Martien Meiland leidt tot hilariteit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Chateau Meiland 07-09-2020Nieuwe look van Martien Meiland leidt tot hilariteit
RTL

Wie de laatste aflevering van 'Chateau Meiland' heeft gezien, kan niet om de nieuwe look van kasteelheer Martien Meiland (59) heen. Het lijkt in eerste instantie dat hij voor 't eerst sinds jaren op date gaat, maar niets is minder waar. Voor een bezoek aan de huisarts trekt hij alles uit de kast. Hij vraagt Maxime (24) zelfs om zijn snor te verven.

"Je kan maar één keer een eerste indruk maken"

Voor het zover is moet de kasteelheer wel de 950 m2 van het chateau aflopen om zijn dochter te vinden, maar als hij haar eindelijk te pakken heeft, durft hij de grote vraag te stellen. "Wil je wat doen voor mij, die snor verven? Ik ga zo niet naar die huisarts." Maxime kan amper haar lachen in houden. "Nee, je moet niet lachen."

© Chateau Meiland 07-09-2020

Zoals gevraagd geeft ze gehoor aan haar vaders wens. "Je kan maar één keer een eerste indruk maken", weet Martien. En zo is het. Neemt alleen niet weg dat het bijzondere tafereel behoorlijk op de lachspieren van de kijkers werkt. 

Erica is nog geen fan van Martiens nieuwe look, al maakte ze vorige week zelf ook geen indruk met haar modekeuzes. "Het is een beetje Hitler-achtig." Maar daar zit volgens Maxime juist een voordeel aan. "Dan maak je meteen een statement: niet met mij fucken." Martiens dag kan in ieder geval niet meer stuk: hij is helemaal in z'n nopjes dat de verf zo goed heeft gepakt. 

De kijkers kwamen niet meer bij tijdens de uitzending, maar hopen wel dat de snor verdwijnt. 'Vreselijk Martien, die snor. Sorry', laat er eentje weten. 'Dat kan toch niet', denkt een ander ervan. Eén kijker heeft een andere tip: 'Gewoon grijs laten. Niet meer verven.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het gaat wel vaker mis in het Chateau, zoals je kunt zien in de video hieronder. 

Lees meer over
Martien Meiland