arch gut

Riverdale-fans in alle staten: gaat Archie dood in nieuw seizoen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CW/NetflixRiverdale-fans in alle staten: gaat Archie dood in nieuw seizoen?
RTL

Het lijkt erop dat 'Riverdale'-fans het in het nieuwe seizoen zwaar te verduren krijgen. Een van de makers van de serie hint er namelijk op dat hoofdpersonage Archie Andrews, gespeeld door KJ Apa, komt te overlijden.

"We nemen afscheid van de middelbare school en zeggen hallo tegen...?"

Roberto Aguirre Sacasa, een van de schrijvers van de show, laat op Twitter weten dat de opnames van Riverdale weer langzaamaan beginnen. De serie lag een tijdje stil vanwege het - je raadt het al - coronavirus. Nu was het tijd voor een doorlezing van het script via Zoom. "We nemen afscheid van de middelbare school en zeggen hallo tegen...?"

Op de afbeelding is te zien hoe Jughead, Betty en Veronica om een graf heen staan. Archie is als soldaat afgebeeld en hangt boven hen in de hemel. Betekent dit dat Archie komt te overlijden?

Riverdale-actrice werkte tijdens rol als undercover FBI-agent
Lees ook

Riverdale-actrice werkte tijdens rol als undercover FBI-agent

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waar sommige fans op Twitter laten weten te stoppen met kijken als Archie echt uit de serie gaat, denken anderen dat het wel meevalt. In seizoen vier leek het er namelijk op dat Jughead was overleden, maar dit bleek niet te kloppen.

Er is wel één ding dat we zeker weten over seizoen vijf. Lili Reinhart, die in de serie te zien is als Betty, heeft in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon verklapt dat het vijfde seizoen zich zeven jaar later afspeelt.

Lees meer over
Netflixserie