not keeping up

Boze Kardashian-fans: 'Kanye is reden dat realityshow stopt'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBoze Kardashian-fans: 'Kanye is reden dat realityshow stopt'
RTL

Fans van de populaire realitysoap 'Keeping Up With The Kardashians (KUWTK)' hebben op sociale media uitgehaald naar Kanye West, de echtgenoot van Kim Kardashian. Ze zien in hem de kwade genius die ervoor gezorgd heeft dat de de show na negentien seizoenen ten einde komt. Het laatste seizoen van de serie begint deze maand.

"Het belasteren van Kris was waarschijnlijk de druppel die de emmer deed overlopen"

De bipolaire uitbarstingen van Kanye, de geruchten dat hij van Kim wilde scheiden en zijn stroef lopende campagne voor het Amerikaans presidentschap zijn volgens fans op Twitter reden van het stoppen van KUWTK. "Ik wist dat de show klaar was toen Kanye zijn inzinking had en begon te schelden op zijn schoonmoeder Kris Jenner en anderen. Het belasteren van Kris was waarschijnlijk de druppel die de emmer deed overlopen," schreef een twitteraar.

Kardashians trekken stekker uit eigen realityshow
Lees ook

Kardashians trekken stekker uit eigen realityshow

Kim Kardashian maakte dinsdagavond via sociale media bekend dat er een einde komt aan de realityshow. De beslissing is met pijn in het hart genomen, schrijft de realityster. "We zijn meer dan dankbaar aan iedereen die al die jaren heeft gekeken naar onze goede tijden, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen. We zullen de mooie herinneringen en talloze mensen die we hebben ontmoet voor altijd koesteren."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim zegt zonder de show niet te zijn geweest wie ze nu is. "Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik sta voor altijd bij iedereen in het krijt die een rol heeft gespeeld in het vormen van onze carrières en het veranderen van onze levens."

Een reden voor het stoppen van de show geeft ze niet. De kijkcijfers waren op een dieptepunt beland en zus Kourtney gaf onlangs aan dat ze minder in beeld zou zijn.

Lees meer over
Kim KardashianKanye West