bride to be

Sylvie Meis heeft haar bruidsjurk eindelijk binnen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSylvie Meis heeft haar bruidsjurk eindelijk binnen
RTL

Het aftellen is nu echt begonnen voor Sylvie Meis (42) en Niclas Castello (42). Volgend weekend stappen de twee in het huwelijksbootje in Italië en het was nog spannend of Sylvies trouwjapon wel op tijd aan zou komen. Nu laat de bride to be op Instagram weten dat de jurk is gearriveerd.

"Maandenlang is er gewerkt aan mijn droomjurk(en)"

Sylvie deelt in haar Instagram Stories het heugelijke nieuws dat de jurk er eindelijk is: 'Maandenlang is er gewerkt aan mijn droomjurk(en). Nu zijn ze gepast en klaar om mee te gaan naar Florence.'

De diva vertelde eerder al dat de jurk onderweg was vanuit Tel Aviv, maar dat het nog de vraag was of deze wel op tijd aan zou komen in Hamburg. Nu is het nagelbijten eindelijk over.

Rafael van der Vaart: 'Ik ga niet naar huwelijk Sylvie'
Lees ook

Rafael van der Vaart: 'Ik ga niet naar huwelijk Sylvie'

© Instagram @sylviemeis

Sylvie zal tijdens het vierdaagse feest in Italië vier verschillende jurken dragen. De jurk die ze tijdens de ceremonie draagt is van het Israëlische modehuis Galia Lahav. De japon kost zo'n 28.000 euro.

Hoe de jurk eruit ziet, houdt Syl nog even geheim. Wel vertelde ze er in Bunte het volgende over: "De jurk is een combinatie van een prinsessenjurk en Sylvie: elegant en met de nadruk op haar silhouette." Maar het gaat de bruid ook om het gemak. "Ik vind niets erger dan een bruid die niet bewegen kan ik haar jurk."

Lees meer over
Sylvie Meis