man voor een dag

Linda de Mol laat zich 'omtoveren' tot man voor nieuwe cover

Door RTL Boulevard/LINDA.··Aangepast:
© ANPLinda de Mol laat zich 'omtoveren' tot man voor nieuwe cover
RTL

Niet in bikini, maar als volwaardig man siert Linda de Mol (56) deze maand de cover van het naar zichzelf vernoemde tijdschrift 'LINDA.'. Een droom die uitkomt voor de presentatrice. "Vroeger riep ik altijd: Ik geloof er niet in, maar mocht ik reïncarneren, dan wil ik absoluut terugkomen als man", stelt ze in haar bijpassende column.

"Ik vind mezelf een kruising tussen David Beckham en Winston Gerschtanowitz, met een vleugje Gijs Naber"

Linda is vooral jaloers op de mannen in haar leven, omdat ze nooit ongesteld zijn, geen striae hebben en comfortabele schoenen kunnen kopen. Dat de transformatie zo geslaagd zou uitpakken, had ze niet verwacht. Zelfs haar eigen kinderen moesten even twee keer kijken voordat ze zagen dat het hun moeder was.

Pruik opzetten, baardje opplakken, wit overhemd aan, beetje stoer kijken en hoppa: ik ben een vent! En best een knappe vent eigenlijk. Misschien lijd ik ineens aan mannelijke zelfoverschatting, maar ik vind mezelf een kruising tussen David Beckham en Winston Gerschtanowitz", aldus Linda.

Linda de Mol© Yuri Tand voor LINDA.
Linda de Mol

Linda en een handjevol bekende Nederlanders werden getransformeerd tot man voor de oktobereditie van het blad met als thema 'Man voor een dag'. Eerder ging Linda nog uit de kleren, maar dat werd niet door iedereen even positief ontvangen.

Lees meer over
Linda de Mol