AANPAKKEN

Kijkers genieten van handige Montana in Chateau Meiland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSKijkers genieten van handige Montana in Chateau Meiland
RTL

In 'Chateau Meiland' kijken we voornamelijk naar Martien, Maxime en Erica, maar ook dochter Montana is nu wat vaker in beeld. En ze valt goed in de smaak bij de kijkers.

"We gaan hier niets met een tangetje doen"

Als Martien en Montana samen een geheel nieuwe logeerkamer in gaan richten, blijkt dochter Montana onmisbaar te zijn wegens haar technische skills. Zo weet zij slim het bed door de deurposten te manoeuvreren.

Martien droeg jarenlang groot geheim met zich mee
Lees ook

Martien droeg jarenlang groot geheim met zich mee

En als Martiens grote angst om de hoek komt kijken, elektriciteit, is het ook Montana die het voortouw neemt. Met het ophangen van een lampenkap vraagt ze haar vader om een tangetje. "We gaan hier niets met tangetjes doen", zegt Martien, die al meerdere keren onder stroom heeft gestaan in het chateau. Uiteindelijk zet zijn dochter de lampenkap er zonder problemen op.

"Wat goed", aldus Martien. En dat vinden de kijkers ook. 'Die weet wel van aanpakken', schrijft iemand. Een ander: 'Ben benieuwd hoe het chateau er zonder Erica en Montana uit had gezien.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wie ook bekend werd door Chateau Meiland, is 'huisvriendin' Caroline van Eeden. Zij vertrok echter na enige tijd uit het chateau. Maar nu de familie Meiland weer in Nederland is, zou ze Martien maar wat graag weer in de armen sluiten. Ze vertelt erover in onderstaande video.

Lees meer over
Maxime MeilandMartien Meiland