aangrijpend

Linda Hakeboom dankbaar voor laatste fotoshoot voor diagnose

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom dankbaar voor laatste fotoshoot voor diagnose
RTL

Linda Hakeboom gaat door een moeilijke periode heen. De 34-jarige presentatrice kreeg onlangs te horen dat ze borstkanker heeft en niet veel later dat er uitzaaiingen zijn ontdekt. Op Instagram blikt Linda terug op een fotoshoot die vlak voor 'de donderslag bij heldere hemel' plaatsvond.

"Een week later kreeg ik de diagnose, best een gek idee"

Linda deelt een foto samen met acteur Nasrdin Dchar, met wie ze samen in de nieuwste editie van tijdschrift LINDA. staat. 'Little did I know dat dit de allerlaatste shoot zou zijn voor 'de donderslag bij heldere hemel'. Een week later kreeg ik de diagnose, best een gek idee', schrijft ze bij de foto.

Ernstig zieke Linda Hakeboom niet bang voor de dood
Lees ook

Ernstig zieke Linda Hakeboom niet bang voor de dood

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Het was een fantastische dag, met een fijn team', blikt ze terug. In de nieuwste LINDA. vertelt ze dat ze niet bang is voor de dood. "Ik voelde echt: 'Als dit het was voor mij, dan heb ik echt een mooi leven gehad, heel veel meegemaakt, de verhalen verteld die ik wilde vertellen en als hier de eindstreep is, dan is dat hoe het moet zijn'", zo vertelt ze aan Nasrdin.

Linda is bekend als presentatrice van Rambam en was ook te zien in Spuiten en Slikken op Reis. Daarnaast maakte ze documentaires over de muzikanten Jett Rebel en Douwe Bob. Ook goede vriendin Nikkie de Jager volgde ze de afgelopen maanden met haar camera. 

Lees meer over
Linda Hakeboom