Kim kan de was doen

Overval op Kim Kardashian 'makkelijk': 'Ze zette alles online'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOverval op Kim Kardashian 'makkelijk': 'Ze zette alles online'
RTL

Kim Kardashian (39) was in 2016 'een makkelijk doelwit', aldus een van de overvallers. De realityster werd tijdens een vakantie in Parijs onder schot gehouden en de daders wisten ruim 9 miljoen euro aan juwelen buit te maken. Haar Instagram-gebruik bleek een handig hulpmiddel voor de daders.

"Ze toonde al haar juwelen op Instagram"

De 64-jarige Aomar Ait Khedache , het vermeende meesterbrein van de operatie, zou tegen de politie hebben gezegd dat de overval op de influencer 'een makkelijke klus was'. Kim was destijds in Parijs voor de Paris Fashion Week toen ze werd overvallen. "Ze was een makkelijk doelwit. Ze toonde al haar juwelen op Instagram, en zei er zelfs bij dat ze nooit valse juwelen droeg", zo heeft Aomar de politie verteld. 

Kim Kardashian stopt met sociale media om te strijden tegen haat
Lees ook

Kim Kardashian stopt met sociale media om te strijden tegen haat

Daarbovenop zou ze ook nog eens laten weten wanneer ze in Frankrijk zou arriveren. "Je hoefde alleen maar naar het internet te kijken om te weten waar ze was en wat ze bij zich had", vervolgt hij. De daders namen onder andere haar peperdure verlovingsring mee. Kanye West gaf Kim een ring van 20-karaats goud en een waarde van 3.5 miljoen dollar. Aomar moet momenteel, samen met tien andere bendeleden, zijn rechtszaak afwachten.

Het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West ligt momenteel onder een vergrootglas. Zo groeit ook de bezorgdheid om de psychische gezondheid van Kanye, hoe dat zit zie je hieronder. 

Lees meer over
Kim Kardashian