het beestje bij zijn naam noemen

Deze kandidaten maken beestenboel The Masked Singer compleet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Masked Singer / RTLDeze kandidaten maken beestenboel The Masked Singer compleet
RTL

Kijkcijferhit 'The Masked Singer' keert eind deze maand terug op de buis. De tweede reeks van het populaire zangprogramma is vanaf 25 september te zien bij RTL 4 en wij mogen vandaag de laatste tien kandidaten bekendmaken.

Dit seizoen nemen wederom vijftien onherkenbare bekende Nederlanders het zingend tegen elkaar op. Ze kruipen in de huid van Aap, Astronaut, Lama, Vos, Yeti, Panter, Koning, Kameleon, Skelet, Vlinder, Vuurvogel, Zebra, Neptunus, Muis en Dinosaurus.

© The Masked Singer / RTL

De teams Gerard Joling en Buddy Vedder, en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver proberen wederom de identiteit van de personages te achterhalen. Ruben Nicolai is weer de presentator van dienst. Het publiek in de zaal stemt wederom op zijn favoriet. De zanger met de minste punten verlaat het programma en onthult zijn identiteit.

Het eerste seizoen van The Masked Singer, gebaseerd op een Zuid-Koreaans format, trok vorig jaar gemiddeld 1,6 miljoen kijkers. Tania Kross, verkleed als robot, won de reeks. Waarom het zo'n groot succes was zie je hieronder.

Het tweede seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september om 20.00 uur acht weken lang te zien bij RTL 4. 

Lees meer over
Ruben NicolaiLoretta SchrijverCarlo BoszhardBuddy VedderGerard JolingThe Masked Singer