Gaat je geen amour aan

Stapelverliefde Maxime Meiland straalt op kiekje met vriend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPStapelverliefde Maxime Meiland straalt op kiekje met vriend
RTL

Maxime Meiland (24) is helemaal hoteldebotel. Onlangs werd bekend dat de 'Chateau Meiland'-ster een nieuwe liefde in haar leven heeft gevonden en dat wil ze maar al te graag delen met de wereld.

"Het is een onwijs leuke jongen"

Martien bevestigde onlangs aan RTL Boulevard dat Maxime en Leroy het meer dan gezellig hebben. Leroy is cameraman en was bij de Meilandjes om de nieuwe leader van hun realityshow op te nemen, toen de vonk oversloeg. "Het is hartstikke leuk. (…) Het is een onwijs leuke jongen", vertelde de flamboyante kasteelheer destijds.

Laat de wijn maar staan: donderdag géén Chateau Meiland op tv
Lees ook

Laat de wijn maar staan: donderdag géén Chateau Meiland op tv

Dat de liefde tussen de twee nog altijd sterk is, is wel te zien op het zoetsappige kiekje dat Leroy met de wereld deelt. Op de foto straalt het stel van geluk en bovendien laat Maxime een betekenisvol hartje achter onder de foto. Ook schoonvader Martien laat van zich horen met een welgemeende 'Ooh' in de reacties.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maxime hintte eerder al op een eventuele nieuwe liefde. Ze deelde een familiekiekje waarop te zien was hoe haar hand op de schouder van een op dat moment nog onbekende jongeman ligt.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Maxime Meiland