hilariteit

Dit zijn de panelleden van nieuwe show I Can See Your Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Dit zijn de panelleden van nieuwe show I Can See Your Voice
RTL

Het gloednieuwe programma 'I Can See Your Voice' is vandaag begonnen met de opnames en het belooft een waar spektakel te worden. Jeroen van Koningsbrugge (47), Marieke Elsinga (34), Ronnie Flex (28), Fred van Leer (44) en Samantha Steenwijk (34) zitten in het panel van het gis-spel.

"Het is een hilarisch programma"

I Can See Your Voice komt van de hand van de makers van The Masked Singer, dus dat belooft al een hele hoop. Jeroen, Marieke, Ronnie, Fred en Samantha moeten voordat de kandidaat een optreden verzorgt al bedenken of diegene een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zal zingen. De deelnemer zal samen met een succesvolle gastartiest er alles aan doen om het panel ervan te overtuigen dat hij of zij de sterren van de hemel kan zingen.

Fred van Leer en Samantha Steenwijk© RTL
Fred van Leer en Samantha Steenwijk

"Het is een hilarisch programma", vertelt presentator Carlo Boszhard over de show. "Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft, maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken. De gastartiesten maken we later bekend, maar ook zij zijn veelbelovend. Ik heb ontzettend veel zin in de opnames!" 

In I Can See Your Voice komen er zes kandidaten langs die er alles aan doen om het panel te overtuigen van hun zangkunst. Maar de grap is dat er ook een aantal valse kraaien tussen zitten. Vijf kandidaten vallen gedurende de show af, waarna de overgebleven deelnemer een duet mag zingen met de gastartiest. Pas dan wordt duidelijk of de stem van die persoon lekker in het gehoor ligt of de trommelvliezen doet breken. I Can See Your Voice is vanaf donderdag 28 oktober om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Lees meer over
Jeroen van KoningsbruggeMarieke ElsingaRonnie FlexSamantha SteenwijkFred van LeerCarlo BoszhardTv-programmaMuziekThe Masked Singer