I wanna have sex baby

Channing Tatum ondergaat lichaamstransformatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Channing Tatum ondergaat lichaamstransformatie
RTL

De knappe acteur Channing Tatum (40) is terug van weggeweest! Nadat hij naar eigen zeggen een jaar even van de radar is geweest, deelt hij op Instagram dat iedereen na een lange tijd van 'verwondingen, levensgevaar en gewoon waanzin in het algemeen' kan rekenen op een terugkeer.

'Papa is eindelijk terug boooi!!'

De sexy acteur laat weten met een nogal naakte selfie op Instagram dat hij weer helemaal terug is. 'Papa is eindelijk terug boooi!!', schrijft de overduidelijk trotste 40-jarige. 'Het wordt een leuke volgende 10 jaar. Voor al diegenen die er voor mij zijn geweest en me erdoorheen hebben gehouden. Ik hou van je. Ik ga je trots maken. Laten we gaan. Hou het schoon daarbuiten mensen. Hahaha.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-vrouw Channing Tatum verwelkomt zoontje
Lees ook

Ex-vrouw Channing Tatum verwelkomt zoontje

Afgelopen jaar werd bekend dat Channing en zijn liefde Jessie J uit elkaar gingen, ondanks dat ze hun relatie eerder al een tweede kans hadden gegeven. De twee besloten eind vorig jaar een punt te zetten achter hun relatie en gingen als vrienden uit elkaar. Maar ook na de tweede kans besloot het stel dat ze beter af waren als vrienden. De acteur en de zangeres startten een relatie nadat bekend werd dat Channing en zijn ex-vrouw Jenna Dewan uit elkaar gingen. Er wordt gespeculeerd dat dat de reden zou zijn van zijn afwezigheid.

Lees meer over
Channing Tatum