TRANEN MET TUITEN

Stef Bos klaar met kritiek Beste Zangers: 'Geen valse tranen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSStef Bos klaar met kritiek Beste Zangers: 'Geen valse tranen'
RTL

Stef Bos (59) zingt momenteel de sterren van de hemel in 'Beste Zangers'. Het programma is bij een groot publiek al jarenlang zeer geliefd, maar er is altijd één punt van kritiek: de vele tranen die rollen. Critici noemen het wel eens valse tranen. Daar is Stef in ieder geval goed klaar mee.

"Dit zijn emoties die bovenop een berg ontstaan"

Aan Algemeen Dagblad vertelt de zanger dat hij graag wil afrekenen met deze vaak gehoorde kritiek. "Het zijn geen valse tranen, dit zijn emoties die bovenop een berg ontstaan vanwege de schoonheid van het uitzicht. Alleen, in een land zonder bergen kun je je dat soort emoties soms moeilijk voorstellen. Zelf 'Papa' zingen is onvergelijkbaar met het live vlak voor je neus opgediend krijgen. Opeens luister je dan naar je eigen nummer, dat kan je gemakkelijk naar de strot grijpen", legt hij uit.

Stef Bos vond Beste Zangers van tevoren 'iets te gelikt'
Lees ook

Stef Bos vond Beste Zangers van tevoren 'iets te gelikt'

Zelf is Stef één van de grootste redenen dat er in het huidige seizoen zoveel tranen over de wangen van de artiesten rollen. Zo heeft hij Suzan & Freek, Diggy Dex, Sanne Hans en Tabitha al flink ontroerd. In de komende uitzending is de zanger zelf te gast, dus kunnen we zien of ook hij een traan zal laten vallen.

De tranen rollen dus weer flink tijdens dit seizoen van de Beste Zangers. Je ziet er alles over in de video hieronder.