vangen veel wind

'Hoge Bomen na veel kritiek op de schop'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/Talpa'Hoge Bomen na veel kritiek op de schop'
RTL

Het programma 'Hoge Bomen' van Jeroen van der Boom (48) wist eerder dit jaar voor veel reuring te zorgen. In het programma ontving de zanger uiteenlopende gasten voor een diepte-interview mét speciale lofzang. 'Televizier' meldt nu dat deze ode verleden tijd is, dankzij de heren van 'Veronica Inside'.

Volgens Televizier zijn de mannen van Veronica Inside er voor verantwoordelijk dat de toekomstige gasten een bepaald eisenpakket hebben. De VI-mannen maken het programma al sinds de start belachelijk. Zo kreeg Louis van Gaal een lofzang voor de kiezen, waar de heren nog altijd smakelijk om moeten lachen. 

Bakken kritiek voor Sylvie Meis in Hoge Bomen: 'Nep en zum kotzen'
Lees ook

Bakken kritiek voor Sylvie Meis in Hoge Bomen: 'Nep en zum kotzen'

Ook claimt Johan Derksen dat Jeroen geen zangtalent heeft. Dat heeft ervoor gezorgd dat de toekomstige gasten absoluut geen lofzang van Jeroen willen. Wellicht komt er dan een einde aan de grappen over deze Zomergasten look-a-like.

Ook Sylvie Meis was te gast aan de piano van Jeroen, maar dat kwam haar duur te staan. Ze werd overladen met kritiek en BFF Leco sprong voor haar in de bres, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Jeroen van der Boom