hartverscheurend

Moeder Chrissy Teigen neemt afscheid van overleden kleinzoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images/Instagram @pepperthai2Moeder Chrissy Teigen neemt afscheid van overleden kleinzoon
RTL

Chrissy Teigen en John Legend brachten gisteren het nieuws naar buiten dat zij hun derde kindje tijdens de zwangerschap hebben verloren. Vilailuck Teigen, de moeder van Chrissy Teigen, deelt nu hartverscheurende beelden van haar overleden kleinzoon.

"Mijn hart huilt"

Op de beelden is te zien hoe de grootmoeder afscheid neemt van de baby die John en Chrissy Jack hebben genoemd. 'Mijn hart huilt', schrijft ze op Instagram. 'Ik hou zoveel van je, Jack.'

Chrissy Teigen en John Legend verliezen derde kindje
Lees ook

Chrissy Teigen en John Legend verliezen derde kindje

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chrissy deelde gisteren het bericht dat ze haar zwangerschap moest afbreken en dat zij en John afscheid hebben moeten nemen van haar zoontje. 'We zijn geschokt en in diepe rouw, een pijn die we nog nooit eerder hebben gevoeld', schreef Chrissy bij een aantal aangrijpende foto's.

Ze werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen met zwangerschapsbloedingen. Eerder liet Chrissy weten een zwakke placenta te hebben en bloed te verliezen. Er volgden een aantal bloedtransfusies, maar de artsen slaagden er niet in om het bloeden te stoppen. 'Het was gewoon niet genoeg', aldus het model.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Chrissy TeigenJohn Legend