huisje, boompje en nu ook een beestje?

Sylvie Meis onthult of Damián nog een broer of zus krijgt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSylvie Meis onthult of Damián nog een broer of zus krijgt
RTL

Het extravagante huwelijk van Sylvie Meis (42) en haar Niclas is de kroon op hun relatie. Maar is er nog sprake van een liefdesbaby? In gesprek met 'Grazia' vertelt de diva hoe zij en haar man over dit onderwerp denken.

"Dat is een heel bewuste keuze"

Tijdens de presentatie van haar sieradencollectie in samenwerking met Vedder & Vedder onthult Sylvie dat ze samen met Niclas een streep heeft gezet door een mogelijke kinderwens. "Niclas en ik hebben besloten dat dit het is", vertelt ze.

"We hebben een prachtig kind, Damián, mijn allerliefste zoon, en zijn bonuskind, en that’s it." Het is volgens Sylvie goed zo. "Ik ben nu tweeënveertig, ik heb het mooiste leven, ik heb mijn vrijheid, ik kan werken, ik kan reizen. Dat is een heel bewuste keuze."

Paparazzi dreigden sprookjeshuwelijk Sylvie Meis te verstoren
Lees ook

Paparazzi dreigden sprookjeshuwelijk Sylvie Meis te verstoren

Ondanks het showbizzhuwelijk doet Niclas op zijn beurt zijn best om zoveel mogelijk onder de radar te blijven. Dat zijn vrouw van de spotlights houdt lijkt hij niet erg te vinden, maar zelf heeft hij er geen behoefte aan. Waarom hij écht niet op de foto wil, legt Sylvie in onderstaande video uit.

Lees meer over
Sylvie MeisBabyZwangerschap